Aresteaza usher-ul de deasupra voastra
+4
Sinistra
Yoruichi
Cherry*chan
Stray Cat
8 participanți
Anime World :: Diverse :: Jocuri
Pagina 2 din 29
Pagina 2 din 29 • 1, 2, 3 ... 15 ... 29
Re: Aresteaza usher-ul de deasupra voastra
Kitty te arestez ca azi mi-am facut curatenie in fisierul de poze anime si am sters aproape 1000 de poze O.O
Cat te arestez pentru ca mie numi pasa daca am dubluri in pc cu poze anime,conteaza sa am =))
Sinistra- Membru
- Numarul mesajelor : 984
Data de inscriere : 19/07/2009
Varsta : 30
Sini te arestez pentru ca mi-a fost greu sa le sterg la fiecare imi placea cate ceva da aveam prea multe si daca nu le stergeam yo le sterge taica-miu ca din cauza lor merge PC ca un melc ca au virusi.....etto imi convine mai mult asa =.="
Cat te arestez pentru ca oricum virusu' o intrat deja in pc.....degeaba mai stergi poza...cel putin asa stie je >.>
kitty te arestez pentru ca poze nu chiar contin virusi,ci depinde de siteu dupa care il dai jos,cand intri pe site,se transfera o multime de date,si virusi desigur >.> ,si daca ii virus mic,antivirusu al trebui sal bage in carantina...
Sinistra- Membru
kitty te arestez pentru ca nici amu nam gasit care ii problema ca nu ti se aude sunetu la mozilla >.>
Sinistra- Membru
kitty te banez pentru ca mam gandit sati dau un browser diferit de mozilla si de IE sa vad daca iti merge da nu stiu,moartea incercare nare >.>
Sinistra- Membru
Sini te arestez pentru ca eu stiam de incercarea moarte n'are : ))
kitty te arestez pentru ca =))) de abea amu vad ce am scris,cred ca de ce imi era somn am scris asa =))
Sinistra- Membru
kitty te banez pentru ca la mine sus se intelege ca sa incerci sa te omori nai cum =))
Sinistra- Membru
kitty te arestez pentru ca iara so milogit de mine un coleg sai fac un DVD cu jocuri =)))
Sinistra- Membru
Sini te arestez pentru ca de mine se tot milogesc aproape in fiecare zi baietii din clas asa le dau cheia de la dulap sa ia scoci sa'si faca nustiu ce chestii din cartoane >.> ......devin enervanti >.<
kitty te arestez pentru ca ce jocuri tampite mai gasesc si astia sa se joace -.-"
Cat te arestez pentru ca stiu >.> .....da' inca regret ca n'ai fost de fat(z)a atunci cand o cazut Catalin cu capu' sub banca =))
Kitty te arestez pentru ca .....lipsesc si eu o zi si asta era cat pe ce sa moara da' a fost tare faza care mi-ati povestito )
Cat te arestez pentru ca aze dita mai cucuiu' pe urma ca m'o pus sa'i pun mana in cap si se simtea dita mai guguloiu' >.>
kitty te arestez pentru ca nu cred ca cucuiu' lui Catalin era mai mare decat al meu din tabara din a 6-a cand mi-a cazut lampa in cap @.@ (vina lu'Caty)
Cat te arestez pentru ca ba da ,era mai mare >.> ......si totusi ,atunci n'a fost numai vina lu' Caty =)) ...s'apoi , ce cautam noi toate 3 intr'un pat de o singura persoana cu o lampa langa? =))
kitty te arestez pentru ca lampa?=)) asa de veche era camaruta in care ati dormit?=))
Sinistra- Membru
kitty te arestez pentru ca =)) da cum o ajuns la Cat in cap?=))
Sinistra- Membru
Pagina 2 din 29 • 1, 2, 3 ... 15 ... 29
Anime World :: Diverse :: Jocuri
Pagina 2 din 29
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum