Aresteaza usher-ul de deasupra voastra
+4
Sinistra
Yoruichi
Cherry*chan
Stray Cat
8 participanți
Anime World :: Diverse :: Jocuri
Pagina 23 din 29
Pagina 23 din 29 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 29
Re: Aresteaza usher-ul de deasupra voastra
Sini te arestez pentru ca eu da , cum sa uit ziua in care m'am indragostit de el ? <33 *mnoh , ce ciudat pare ca totusi vorbesc despre un telefon =))*
kitty te arestez pentru ca pare ciudat, eu SE-u il am de 6 luni,si RDSu pe ala chiar nu mai stiu de cand il am ca varumeu mi lo dat :3
Sinistra- Membru
- Numarul mesajelor : 984
Data de inscriere : 19/07/2009
Varsta : 30
Sini te arestez pentru ca sambata asta nu mai merg singura la japoneza :3...ca mai sunt vreo 4 colegi care merg tot la liceu' ala si la aceeasi ora la olimpiada la fizica ^^
kitty te arestez pentru ca fizica ii ora care o urasc cel mai mult xD
Sinistra- Membru
Sini te arestez pentru ca si eu >.<...si ora de sport O.o..si de istorie ..grr >.<
Kitty te arestez pentru ca tare ma intreb la ce ne ajuta istoria in viata >.<
Sinistra- Membru
kitty te arestez pentru ca profu de mate mereu ne da motive =)) la ce putem folosi =))
Sinistra- Membru
Sini te arestez pentru ca am enerveaza ca n'am reusit sa termin ultimu' exercitiu la teza la mate..grr >.<
kitty te arestez pentru ca profu de mate la teza neo dat o problema de logica facultativa daca am terminat teza si ne plictisim =))
Sinistra- Membru
Sini te arestez pentru ca la noi prima data ne'o cam speriat profa ca tot statea cu ochii pe noi sa nu copiam...da' pana la urma am facut teza la comun...adica atata timp cat nu ne vedea profa puteam sa ne intoarcem cu caietu' la colegu' din spate si sa copiem tot ce scria p'acolo : )) *mnoh , am dat teza pe un caiet >.>*
kitty te arestez pentru ca wahh <3 fain de uh,la profu pe care il am eu nai cum sa copiezi xD
Sinistra- Membru
Sini te arestez pentru ca nici la noi la profa de info n'ai cum sa copiezi, si cu spatele te vede O.O...da' eu am reusit sa'i soptesc la o colega cu care am stat atunci in banca tot primu' exercitiu la ultimu test...mnoh , da' nu stiu de ce s'o blocat acolo , ca ra exercitiu simplu si facut in clasa si ea ii buna la info >.>....da' se vedea dupa fata ei ca nu'i obisnuita sa copieze , ca era toata rosie la fata : ))
kitty te arestez pentru ca si pe mine ma intreba colegu,ala care tiam zis ca io semnat lucrarea =))
Sinistra- Membru
Sini te arestez pentru ca pe mine nu m'am intrebat, i'am zis ca am vrut, ca stiam ca stie , da' nu stiu de ce se blocase...ca daca stiam ca habar n'are cu ce se mananca problemele alea n'o ajutam >.>
kitty te arestez pentru ca eu il ajut pe colegumeu daca ma ajuta si el la altceva <3
Sinistra- Membru
Sini te arestez pentru ca inca mi se pare ciudat ca'i vacanta si ca nu mai merem la scoala O.o....in sfarsit xD
kitty te arestez pentru ca de cand o asteptam,da totusi,nu ma prea pot bucura de ea in plin cas racit T^T
Sinistra- Membru
kitty te arestez pentru ca okay <33
Sinistra- Membru
kitty te arestez pentru ca si mie xD
Sinistra- Membru
kitty te arestez pentru ca nu ma supar daca imi zici de ce :3
Sinistra- Membru
Sini te arestez pentru ca am umblat de dimineata pana seara cu varamea prin constanta pe la toate magazinele ,prin carrefour si pe la mall si am fost si printrun parc mare de langa un lac care era inghetat si nu mai fusesem de ani buni p'acolo xD..si iar am fost la diverta *uhh, ador magazinu' ala @.@* si mi'am luat si cartea aia <333
Pagina 23 din 29 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 29
Anime World :: Diverse :: Jocuri
Pagina 23 din 29
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum