Banneaza usher-ul de mai sus
+3
Sinistra
Cherry*chan
Stray Cat
7 participanți
Anime World :: Diverse :: Jocuri
Pagina 3 din 29
Pagina 3 din 29 • 1, 2, 3, 4 ... 16 ... 29
Re: Banneaza usher-ul de mai sus
Sini te banez pentru ca eu il foloseam pe a lu' colegu' in spate...da' apoi sa nu se supere sa zilele astea i'am folosit eu cu Cat si Caty juma' din tub =))
Kitty te banez pentru ca ieri nu mi-am mai gasit banca (scrie mare Vampire Knight pe ea )) si daca cumva unu din aia de dimineata a sters anime-ul o sa aiba de-a face cu mine moahahahaaaa.....=))
Cat te banez pentru ca la mine si ca Caty inca mai scrie <3 ....ai app~ era mwahahaha =)) ....si btw : ))~ mai stii cand o zis madalina ca cica sa rada cum se rade de Haloween si o inceput cu un ras de radeam de rasu' ei =))
Kitty te banez pentru ca....aha ) si app daca moi vrea moahahahaa...si nu mwahahahaa... ) then please do not comment : D
Cat te banez pentru ca eu doar ti'am zis cum se scrie corect :3 ....si app de engleza ~inca'mi vine sa rad cand ma gandesc la numele la melodia aia care o avea Roxana in tel "Everybody in the casa mare" =))
) Kitty te banez pentru ca ce cautai tu in visul meu azi noapte ???? =)))
Cat te banez pentru ca in locu' tau m'as intreba mai degraba ce cauta diriga acolo O.o
kitty te banez pentru ca mati facut curios dea binelea =))
Sinistra- Membru
- Numarul mesajelor : 984
Data de inscriere : 19/07/2009
Varsta : 30
Sini te banez pentru ca pe scurt a visat ca terminasem clasa a 8-a si faceam petrecere , numai ca eram acolo numai Cat , je , Caty , Dani si Ciobi ...si diriga .....restu' habar n'am unde erau.....da infine , nu ca m'ar interesa ce s'a intamplat cu restu' >.> ...daca am fi numai noi 5 in clasa cred ca mi'ar place mai mult >.>
Kitty te banez pentru ca vreau 1 leu inapoi ) adica noi ii cumparam flori lu' profa de romana si ea nici macar cateva absente nu poate sa ne motiveze >.<"
Cat te banez pentru ca m'antreb daca si'a dat seama ca florile erau ca sa ne mai motiveze din absente : ))
kitty te banez pentru ca banuiesc ca nu si-a dat seama a crezut ca floriile sunt pentru ca ne-a lipsit )
kitty te banez pentru ca am uitat alaltaieri sa ma uit la Lucky Star >.>
Sinistra- Membru
Sini te banez pentru ca eu deabia in seara asta mi'am adus aminte ca ieri am uitat sa ma uit la Soul Eater pe Animax xD .....e prima data cadn uit >.< ....da' ma uit in reluare in weekend :3
kitty te banez pentru ca eu cred ca o sa ma uit la Lucky Star de mai multe ori <3 =))
Sinistra- Membru
Sini te banez pentru ca daca e vorba de anime/manga , Konata e idolul meu <3 ....am si un poster cu ea in camera =)) ....ce'as vrea sa am si eu o camera ca a ei <3
kitty te banez pentru ca Konata e la fel idolul meu,si eu as vrea sa am o camera ca a ei <3
Sinistra- Membru
Sini te banez pentru ca o fost tare cand si'a cumparat numaistiuce volum din manga shuffle si cand a ajuns acasa a vazut ca deja avea volumu' ala : ))
kitty te banez pentru ca daa=)) si apoi imi mai place si de profa lor ca si ea se joaca pe pc=)))
Sinistra- Membru
sini te banez pentru ca poti sa sti poate si profele noastre se joaca pe PC )
Cat te banez pentru ca dirigu meu se joaca,cica la un coleg ca lo vazut odata =)))
Sinistra- Membru
Sini te banez pentru ca o data ne'a povestit si profa de romana despre un joc pe care'l facuse fisu'...da' era educativ asa ca nu interesa pe nimeni : ))
Cat te banez pentru ca eu vreau sa ninga in seara de Craciun si dupa vacanta ^^
Pagina 3 din 29 • 1, 2, 3, 4 ... 16 ... 29
Anime World :: Diverse :: Jocuri
Pagina 3 din 29
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum