Daca m-ai fi cunoscut...
+4
Sinistra
Yoruichi
Cherry*chan
Stray Cat
8 participanți
Anime World :: Diverse :: Jocuri
Pagina 20 din 29
Pagina 20 din 29 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 24 ... 29
Re: Daca m-ai fi cunoscut...
Daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca sper ca aici sa nu ninga inca =))
Sinistra- Membru
- Numarul mesajelor : 984
Data de inscriere : 19/07/2009
Varsta : 30
Daca m'ai fi cunoscut ai fi stiut ca mie imi place sa ninga numai de Craciun si putin cand incepe scoala in ianuarie , in rest vreau sa fie cald (infine , cat de calda poate fi o zi de iarna : )) )
Daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca la fel si la mine,si la cat de cald o fi o zi de iarna,aleluiaa =))
Sinistra- Membru
Daca m'ai fi cunoscut ai fi stiut ca o zapada pentru Craciun si una pentru o tavaleala la scoala ajunge :3..anu' asta am avut prea multa zapada >.>
Daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca la mene in clasa fiind numai o fata ,nu mai are rost sa o spalacim =))
Sinistra- Membru
Daca m'ai fi cunoscut ai fi stiut ca asta'i partea nasoala ...ca n'aveti pe cine tavalii xD
Daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca unii dintre colegi mai merg la clasa de sub noi sa ia fetele afara =))
Sinistra- Membru
Daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca eu nu prea spal :3
Sinistra- Membru
Daca m'ai fi cunoscut ai fi stiut nici eu...ca eu ajung de cele mai multe ori sa fiu victima =.=
daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca odata or vrut sa ma spele si pe mine in gimnaziu,da nu or reusit,or venit pe la spate si o vrut sa sara pe mine din spate, si lam luat pe sus =))da in schimb am mancat zapada xD
Sinistra- Membru
Daca m'ai fi cunoscut ai fi stiut ca ma simt de parca ar fi deja decembrie xD....parca e atmosfera aia de iarna si ca se apropie sarbatorile O.o
Daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca eu simt cum se aproprie xD
Sinistra- Membru
Daca m'ai fi cunoscut ai fi stiut ca trebe s'ai multumesc lu' colega de banca pentru ca mi'a luat ieri caietu' de bio si a uitat sa mi'l mai dea si azi n'am putut sa invat din el pentru test si a trebuit sa invat din carte si era acolo un desen in care trebuia sa zicem fiecare chestie cum se cheama si daca aveam caietu' nu mai deschideam cartea si nu mai stiam sa'l fac =))
Daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca dik la ea xD si ai stiut in mare parte la test? ><
Sinistra- Membru
Daca m'ai fi cunoscut ai fi stuit ca vorbeam serios cand am zis ca trebe sa'i multumesc :3..acum , am facut tot testu'..da' nu stiu cat de corect >.>
Daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca atunci sa imi zici ce nota ai luat,ca mai facut tare curios =))
Sinistra- Membru
Daca m'ai fi cunoscut ai fi stiut ca si eu sunt curioasa O.o...si sunt curioasa si cat am luat la testele de la fizica pe care le'am dat acum cateva saptamani (m'antreb cand are de gand sa ni le aduca >.> )...la astea sper macar un 5 sau iau , sa fie nota de trecere >.>...
Daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca eu nu ma prea am cu fizica >.> si eu is fericit daca am trecut =))
Sinistra- Membru
Daca m'a fi cunoscut ai fi stiut ca eu le aveam cat de cat pana acum ,si imi si placea putin...acum , cu profa asta , habar n'are sa explice , ca nu pricepe nimeni nimic >.>...s ne da o gramada de probleme la tema , pe care le copiem rezolvarile de la sfarsit , ca daca nu facem tema deloc ne asculta >.>...noroc cu raspunsurile de la sfarist , ca altfel nu stiu sa fac absolut nimic dintr'o problema O.o..decat scriu datele si apoi nu mai am nici o idee >.>
Daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca profesoarele noastre au ceva in comun,habar nu au cum sa explice xD si noua ne dadea probleme,unele le faceam care le stiam,da restu,pur si simplu le lasam asa numai =))
Sinistra- Membru
Daca m'ai fi cunoscut ai fi stiut ca macar la voi erau unele care le stiati , la noi nu exista asa ceva =))
Daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca saptamana asta no venit profa ca or zis alti profesori cai bolnava,si noi neam bucurat de numa ca am scapat de ore <3
Sinistra- Membru
Daca m'ai fi cunoscut ai fi stiut ca ce n'as da sa nu vina nici la noi o saptamana >.<...mi se pare ca facem asa mult fizica @.@...parca e mai multa decat mate , chiar daca avem 4 ore de mare si 3 de fizica >.>
Daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca 3 de fizica? O.o da la ce va ajuta? xD
Sinistra- Membru
Pagina 20 din 29 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 24 ... 29
Anime World :: Diverse :: Jocuri
Pagina 20 din 29
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum