Daca m-ai fi cunoscut...
+4
Sinistra
Yoruichi
Cherry*chan
Stray Cat
8 participanți
Anime World :: Diverse :: Jocuri
Pagina 23 din 29
Pagina 23 din 29 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 29
Re: Daca m-ai fi cunoscut...
Daca m'ai fi cuoscut ai fi stiut ca mai sunt 15 zile de scoala pana la vacanta <33
Daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca de abea o astept <33
Sinistra- Membru
- Numarul mesajelor : 984
Data de inscriere : 19/07/2009
Varsta : 30
Daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca sper ca macar in vacanta de craciun sa apuc sa joc ceva xD
Sinistra- Membru
Daca m'ai fi cunoscut ai fi stiut ca in penultima zi de scoala e ziua lu' Cat <33
Daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca wahh,merci ca miai zis <3
Sinistra- Membru
Daca m'ai fi cunoscut ai fi stuit ca tocmai mi'am dat seama ca a trecut ceva timp de cand nu m'am mai uitat la un anime >.<
Daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca eu mam uitat ieri,da am uitat sa mai citesc manga >.>
Sinistra- Membru
Daca m'ai fi cunoscut ai fi stiut ca eu cred ca n'am mai vazut un anime de cand s'a terminat maid -sama >.>
Daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca nici eu nu mam uitat dupa ce so terminat maid sama,si de aia miam zis saptamanile astea sa ma uit :3
Sinistra- Membru
Daca m'ai fi cuoscut ai fi stiut ca daca ma enervez spun chestii pe care n'as vrea sa le zic(sau pe care n'ar trebui sa le stie toata lumea din autobuz, cum s'a intamplat azi =.=)...si cand imi dau seama e deja prea trziu @.@
Daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca eu injur pe maghiara ca sa nu ma inteleaga nimeni =))
Sinistra- Membru
Daca m'ai fi cunoscut ai fi stiut ca nu ma refeream la injuraturi , ci in general la chestii care's adevarate ,da' nu le stie asa multa lume , si cand ma enervez le zic in gura mare fara sa'mi dau seama ..uh >.<
Daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca cand te enerveaza cineva incearca sa te gandesti la altceva :3
Sinistra- Membru
Daca m'ai fi cunoscut ai fi stiut ca daca am nervi nu gandesc chiar limpede : ))
Daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca asta mi so mai intamplat si mie xD
Sinistra- Membru
Daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca de ce? >.<
Sinistra- Membru
Daca m'ai fi cunoscut ai fi stiut ca am fost paralela cu toate orele , am vorbit in continuu (de obicei mai sunt atenta si la ce preda profa >.>) la fiecare ora am intrat in clasa abea pe la si 5-10 minute , am tot cantat un cantec idiot despre o bucata de carne cu o colega si am luat vreo 3 trante in mijlocu' holului....nu stiu ce naiba aveam O.O
Daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca ciudata zi xD da imi place faza cu cantecu idiot despre o bacata de carne =))
Sinistra- Membru
Daca m'ai fi cunoacut ai fi stiut ca cred ca am innebunit tot liceu' si toata lumea din statie si din autobuz cu asta =))
Daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca zimi si mie ceva din versuri,sau unde pot asculta =))
Sinistra- Membru
Daca m'ai fi cunoscut ai fi stiut ca nu stiu daca e pe undeva de ascultat , mie mi l'a zis colega de banca...ea il canta cand era mica : ))...o bucata de carne de porc/nu'i o bucata de carne de vita/si e foare fericita/ca'i o bucata de carne prajita ...asta'i tot : ))
Daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca =)))) merci ca miai zis : ))
Sinistra- Membru
Pagina 23 din 29 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 29
Anime World :: Diverse :: Jocuri
Pagina 23 din 29
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum